Let it Flow. Let it Flow. Let it Flow.

Back in town

Hi there, its been a while! Zoals je misschien wel zag op Facebook hebben we niet (of juist wel) stilgezeten. Te midden van je drukke agenda en Sinterklaasgekte zag je tropische stranden en 2 vrouwen in een Ford Mustang hun droom leven. Leuk voor hun, heel erg fijn. En nu?

Goede vraag. What about you??

Wat heb jij gedaan terwijl wij lurkten aan een kokosnoot? En is dat wat je wil doen?
Beantwoord deze vraag eens eerlijk. Het is makkelijk om heel snel over je behoefte heen te stappen en te berusten; ‘Het is nou eenmaal zo.’
‘Ik heb nou eenmaal bepaalde verplichtingen.’
Klopt, er zijn spelregels. Maar guess what…JIJ bepaald ze.

Als je dit echt even laat bezinken dan is dat best oncomfortabel. Het betekent namelijk dat je niemand de schuld kunt geven. Je bent helemaal zelf verantwoordelijk voor jouw leven. Best confronterend, of niet?

Welke droom had jij vroeger die je eronder houdt? Welke verlangens hou je eronder?
Het vraagt moed om je verlangens te erkennen want, ojee, dan kom je uit je winterslaap.
Het is een proces van ruimte in durven nemen. Eigenwaarde voelen en vergroten. Ben ik dit wel waard?!? Het schuurt en bonkt met jezelf en je omgeving.

Deze week kreeg ik (Janine) op de Upledgeropleiding een mooi inzicht:  ik kan mijn meisjesdroom alsnog waar maken. Als meisje had ik niet de macht of kracht die ik als volwassene wel heb. Dus…
Brechtje en ik gaan paardrijden bij Marie -Jose Danse. En God weet waar dit weer toe leidt. Wij zien een prairie, leren broek, opgaande zon en een nieuw hoofdstuk in ons avonturenboek opent zich.
We laten ons verrassen. Het boek schrijft zichzelf, wij weten niet wat er op de volgende bladzijde staat.

Vol good vibes willen we jou graag uitnodigen om ook jezelf te bevrijden.
We hebben een een superfijne plek in Casa Basic Flow en je bent hier van harte welkom voor een diep bevrijdende ademsessie.

Een ochtend met fun, good food en transformation shizzles. En dat in Aarle Rixtel! We zien je graag volgende week vrijdag 1 december.

Er zijn nog 7 plaatsen beschikbaar. Mail ons om je plek te reserveren: info@wannabestartinsomething.com

Let it flow let it flow let it flow!

JB&JC